5 zodii care se căsătoresc în 2019. Vezi ce inele de logodnă li se potrivesc!

0
1460
inele logodna zodii

Multe cupluri au decis, în 2018, să facă marele pas către căsătorie, urmând ca în anul care vine să-și pecetluiască iubirea în fața altarului.

Racii, vărsătorii, berbecii și leii au fost norocoșii care, în acest an, au primit cele mai multe inele de logodnă.

Dar care sunt, oare, zodiile ce se vor bucura în 2019 de cereri în căsătorie și, mai ales, ce inele de logodnă li se potrivesc?

Zodia TAUR

Nativele din Zodia Taur vor cunoaște în acest an adevăratul sens al cuvintelor te iubesc, dar nu oricum, ci printr-o cerere în căsătorie ieșită din comun. Dacă până acum căutau în relații certitudine și răbdare, acum o vor găsi datorită unui partener de viață sigur și dedicat.

Cererea în căsătorie?

Cel mai probabil, cererea în căsătorie va fi una de-a dreptul spectaculoasă. Însoțită de cuvinte alese cu grijă, care aduc toate amintirile frumoase la un loc, aceasta va fi cea mult așteptată – deoarece partenerul va afla din timp dorințele impulsivei și loialei femei din această zodie.

Ce inel de logodnă i se potrivește femeii din Zodia Taur?

inel logodna smarald

Piatra prețioasă reprezentativă a acestei zodii este smaraldul. Femeii din zodia Taur i se potrivește astfel un inel de logodnă cu smarald, în stil solitaire, cu piatră rotundă sau tăieturi non-tradiționale (princess sau pară).

Zodia FECIOARĂ

Femeile din Zodia Fecioară vor începe anul 2019 cu o stare de agitație și cu senzația cu nu vor mai rezista în anumite situații. Dorindu-și de mult timp să fie cerute în căsătorie, ele vor aduce în discuție mai mult acest subiect în prima parte a anului, urmând ca în a doua parte să primească mult așteptata întrebare, la care desigur că vor spune cu un mare DA.

Cererea în căsătorie?

Chiar dacă inițial va părea că cererea în căsătorie a venit ca un răspuns la insistențele ei, aceasta este conștientă de faptul că partenerul se gândea de foarte mult timp să facă acest pas – și se va observa acest lucru, deoarece momentul va fi foarte romantic, plănuit până în cel mai mic detaliu.

Ce inel de logodnă i se potrivește femeii din Zodia Fecioară?

inel logodna safir galben

Inelul de logodnă ideal este cel din aur alb, cu safir galben – o piatră prețioasă cu puternic rol protector. În ceea ce privește forma, femeii din Zodia Fecioară i se potrivește fie un inel three stone cu pietre rotunde, fie unul halo, cu piatră emerald.

Zodia SCORPION

În prima parte a anului 2019, femeia din Zodia Scorpion va fi surprinsă de nenumărate vești bune pe partea de muncă și carieră, lăsând planul sentimental pe locul doi. Astfel, va fi incredibil de surprinsă pe la mijlocul anului, când persoana iubită o va cere în căsătorie cu cel mai frumos inel.

Cererea în căsătorie?

Partenerul de viață al femeii din Zodia Scorpion a plănuit de foarte mult timp cererea în căsătorie astfel încât să fie perfectă. Fie că este vorba de locul unde s-au cunoscut, sau de un loc de care sunt legați prin amintiri frumoase, DA-ul va veni natural, însoțit de cel mai frumos zâmbet.

Ce inel de logodnă i se potrivește femeii din Zodia Scorpion?

inel logodna rubin

Cum roșu este culoarea caracteristică a zodiei, este ideal un inel de logodnă cu rubin – care conturează perfect personalitatea puternică a nativei din această zodie. În ceea ce privește forma, se poate opta pentru un model eternity delicat, din aur alb.

Zodia CAPRICORN

Relația femeii din Zodia Capricorn este una complicată, în special pentru că acesteia îi place să trăiască totul la intensitate maximă. Astfel, va avea parte de o cerere în căsătorie curajoasă, într-un moment în care nici nu se va aștepta.

Cererea în căsătorie?

Femeia din această zodie se va bucura de cea mai inedită cerere în căsătorie. Partenerul nu va opta nicicum pentru ceva clasic și nici nu va umple momentul cu jurăminte – o privire sigură, un zâmbet și un cadru neașteptat vor fi suficiente.

Ce inel de logodnă i se potrivește femeii din Zodia Capricorn?

inel logodna diamant negru

Nativa din această zodie va primi fericită un inel de logodnă solitaire cu diamant negru oval sau rotund. De asemenea, i se potrivește și unul cu diamant alb – important este să fie simplu, elegant și prețios.

Zodia PEȘTI

În viața sentimentală a femeii din Zodia Pești va apărea în prima parte a anului singurătatea. Acest lucru nu se datorează însă faptului că partenerul nu este implicat, ci nesiguranței pe care o are în privința relației. Dar aceasta va fi înlăturată cu un inel de logodnă oferit alături de cele mai frumoase cuvinte!

Cum va fi cererea în căsătorie?

Deși se aștepta, femeia din această zodie tot va rămâne surprinsă în momentul în care va primi frumosul inel. Este posibil ca momentul cererii în căsătorie să nu fie însă intim – partenerul va face marele pas cel mai probabil în cadrul unui eveniment mare, al unei sărbători sau întâlniri de familie.

Ce inel de logodnă i se potrivește femeii din Zodia Pești?

inel logodna aquamarin

Inelul de logodnă care va cuceri inima femeii din această zodie este unul împodobit cu aquamarin – piatră care se potrivește de minune cu înțelepciunea și spiritul pacifist al nativei. În ceea ce privește forma acesteia, este de preferat să fie emerald sau pară, așezată grandios pe un inel din aur alb solitaire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ