Top 3 trenduri în materie de inele de logodnă în 2019

0
1878

Cererea în căsătorie este un moment unic, mult așteptat de către femei și emoționant pentru bărbați. Fără a se pune problema unui refuz, căci cuplurile ce ajung în această etapă sunt deja solide și bazate pe sentimente puternice, acest moment este emoționant pentru bărbați prin prisma reacției partenerei la vederea inelului.

Știm că domnilor le este dificil să aleagă modelul potrivit, care să fie conform trendurilor în materie de inele de logodnă din anul 2019. Multitudinea de forme, pietre prețioase și culori poate da mari bătăi de cap oricui! Pentru a-i sprijini în acest demers și pentru a le ușura procesul de selecție, le propunem 3 modele de inele de logodnă cu ajutorul cărora își vor impresiona partenerele.

Top 3 tendințe în materie de inele de logodnă în 2019

Știm că a impresiona persoana iubită este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții de cuplu. Când vine vorba de inelul de logodnă, lucrurile se complică deoarece acesta trebuie să impresioneze într-atât încât să obțină marele DA. În plus, cererea în căsătorie reprezintă începutul unei noi vieți, ca atare momentul trebuie marcat cum se cuvine!

Adresându-ne în principal bărbaților, căci domeniul bijuteriilor este totuși un mister pentru ei, le propunem 3 tipuri de inele de logodnă ce vor impresiona fie prin simplitate, fie prin strălucire. Și, pentru că fiecărui tip de inel descris îi vom dedica un articol separat, acum vom explica doar pe scurt aceste modele, care sunt caracteristicile lor și cum se deosebesc între ele.

●     Inelele de logodnă clasice (din aur galben)

Nu puteau lipsi din trendurile anului 2019 clasicele inele din aur galben. Dacă este să fim corecți, acestea se regăsesc în trendurile fiecărui an, întrucât o bijuterie de aur galben nu se demodează niciodată. Mai mult decât atât, foarte multe femei iubesc aurul, apreciind orice bijuterie din acest material ca fiind un simbol etern al perfecțiunii, al puterii și al prețiozității.

În acest caz, este mai mult decât evident faptul că o cerere în căsătorie cu un astfel de inel va fi răsplătită cu cel mai surprinzător și fericit DA din lume. Cu toate acestea, o mare atenție trebuie acordată dimensiunilor și modelului acestor inele.

Recomandat ar fi ca alegerea modelului perfect să se facă în funcție de personalitatea viitoarei mirese: extrovertită și plină de viață – model de dimensiuni medii, cu ornamente mici și delicate; introvertită și timidă – inel subțire, cu ornamente minimaliste sau chiar inexistente.

●     Inelele de logodnă Stackable (din aur alb)

Inelele Stackable sunt acele modele ce se poartă suprapuse, mai multe pe un singur deget. Sigur, acum probabil își va face loc întrebarea „De fapt, voi cumpăra unul sau mai multe inele de logodnă?”.

Aceste inele se găsesc, de obicei, la set (acesta incluzând adesea două sau trei piese cu modele diferite, dar combinate armonios) astfel încât, practic, bărbații vor cumpăra un inel compus din mai multe piese.

Modelele de inele de logodnă Stackable sunt foarte apreciate de către femei, întrucât suprapunerea acestora conferă un aspect estetic deosebit. Sunt potrivite atât pentru cele romantice din fire, cât și pentru domnișoarele hotărâte și încrezătoare în propriile forțe.

●     Inelele de logodnă Halo (din aur galben, alb sau roz)

Inelele Halo sunt acele modele cu bandă simplă din aur, împodobită cu o piatră centrală splendidă (diamant, safir, smarald, ametist etc.) ce este înconjurată de mai multe pietricele de dimensiuni mai mici.

Aceste modele de inele de logodnă au un aspect aparte, ce va fi găsit irezistibil de foarte multe femei. Desigur, pentru a alege modelul potrivit, este necesară puțină documentare.

În principal, elementul asupra căruia trebuie să se canalizeze toată atenția este piatra centrală. Aceasta trebuie aleasă în funcție de personalitatea iubitei și, important, în funcție de semnificații. Apoi, piatra trebuie să se găsească în armonie cu nuanța aurului ales: smaraldul va arăta spectaculos pe aur galben, diamantul va emana feminitate în combinație cu aurul roz, iar rubinul își va arăta splendoarea în compania aurului alb.

Sfatul nostru pentru domnii care caută inele de logodnă!

Este important ca în alegerea inelului de logodnă să se țină cont de tendințe, însă, mai important de atât este să se țină cont de preferințele viitoarei soții. Da, viitoarei este spus corect! Deoarece, dacă alegerea este făcută din suflet, indiferent de preț, de piatră sau de tipul de aur, persoana iubită oricum va spune da!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ