Top 5 modele de verighete care să te inspire

0
131

În sfârșit vă căsătoriți!

Alesul inimii ți-a adresat întrebarea mult așteptată, ai primit inelul de logodnă mult visat, iar acum trebuie să începeți pregătirile pentru marele eveniment: găsirea unei săli potrivite, alegerea rochiei de mireasă perfecte și a pantofilor potriviți, plus multe altele.  

Într-adevăr, toate aceste aspecte contează, însă să nu uităm că tot mirajul va dispărea odată cu plecarea ultimilor invitați. Vei rămâne cu un album foto, cu soțul și, să nu uităm de verighete – simbolul iubirii pentru tot restul vieții.

Realizezi valoarea verighetelor? Aceste 2 inele vor fi singurele amintiri palpabile care vă vor  aminti de una din cele mai frumoase zile din viața voastră. De aceea, alegerea lor nu trebuie lăsată la voia întâmplării, sfatul nostru este să alegeți niște verighete care să vă inspire pe amândoi și să se potrivească perfect cu stilul vostru.  

Pentru a vă ajuta în alegerea verighetelor potrivite pentru voi, am întocmit un top cu 5 modele de verighete care să vă inspire, în funcție de stilul vostru:

Verighetele MALAYSIA – stil tradițional

Dacă vă caracterizează stilul clasic, vă sugerăm să mergeți pe o variantă cât mai tradițională. De exemplu, acest model de verighete realizate din aur de 14 k nu se va demoda niciodată, iar minimalismul acestor verighete se potrivește mănușă cu acest stil.

Verighetele PHOENIX – stil modern & clasic

Tu ești iubitoare de neconvențional, iar el este adeptul unui stil mai clasic? Atunci avem verighetele perfecte pentru voi – modelul Phoenix, realizate din aur alb de 14k,  sunt combinația perfectă între modern și tradițional.

Verighetele SASHA – stil classy

Vă doriți o combinație între simplu și classy? Verighetele Sasha ar putea fi ceea ce căutați. Liniile simple, dar elegante completează perfect aceste inele, iar diamantul finuț montat pe verigheta ta îi conferă o alură fancy, care te caracterizează și pe tine. 

Verighetele AUGUST – stil romantic

Sunteți niște romantici incurabili? Atunci verighetele August sunt perfecte pentru voi. Frumusețea se află în detaliile acestor inele, în liniile delicate, completate de 13 diamante care formează un tot unitar.

Verighetele BONNIE – stil stylish

Dacă îți dorești să ieși în evidență, însă partenerul tău dorește să poarte un inel mai clasic, verighetele Bonnie sunt o alegere potrivită, verigheta ta fiind una specială, cu 50 diamante delicate și fine, montate pe banda inelului.

Ați găsit în lista de mai sus o pereche de verighete care să vă inspire, dar care nu se potrivește în totalitate cu stilul vostru? Nicio problemă! Pe site-ul nostru puteți personaliza aceste verighete, să optați pentru aur alb, galben sau roz, pentru diamante mai mari sau mici, sau poate, pentru o anumită gravură.

Mult succes cu organizarea marelui eveniment și sperăm că v-am fost de ajutor! 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ