Top 4 inele de logodnă celebre în 2018

0
63
Logodna Priyanka Chopra și Nick Jonas
Priyanka Chopra și Nick Jonas

Anul 2018 poate fi desemnat anul nunților sau al logodnelor celebre, de vis. Începând cu unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, nunta regală a Prințului Harry cu actrița Meghan Markle, și până la cea a solistului Nick Jonas cu actrița indiană Priyanka Chopra, toate au stârnit discuții aprinse pe internet.

Fanii celebrităților s-au împărțit în tabere pro și contra partenerului/partenerei idolului lor, iar discuțiile pe tema rochiilor de mireasă, a celor mai frumoase inele de logodnă cu diamante sau a machiajului au început încă de la apariția primelor poze pe rețelele de socializare.

Așa cum se întâmplă peste tot, inelul de logodnă este principalul aspect despre care cunoscuții întreabă. Cu atât mai mult în lumea vedetelor, inelul este subiectul numărul unu de dezbătut pentru că, de cele mai multe ori, acesta este spectaculos atât din punct de vedere estetic, cât mai ales din punct de vedere financiar.

Dar pentru că celebritățile de la Hollywood își permit, nu fac rabat de la calitate și nici nu dau înapoi în cazul unui preț exorbitant. Până la urmă, ce nu faci pentru persoana iubită?

Cele mai celebre 4 inele de logodnă în 2018

Pe lângă case luxoase pe insule exotice, mașini și iahturi, bărbații de la Hollywood sunt dispuși să plătească oricât este nevoie pentru a le oferi viitoarelor soții cele mai prețioase inele de logodnă, cu diamante sau alte pietre nespus de frumoase.

Inelul ducesei Meghan Markle (soția prințului Harry)

Nunta Prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle a fost îndelung mediatizată, atât înainte de evenimentul propriu zis (criticii făcând fel de fel de speculații), cât mai ales după. Zeci de articole, poze și discuții aprinse au continuat să apară foarte mult timp după nunta celor doi.

Dacă peste designul rochiei de mireasă și al machiajului natural s-a trecut rapid, părerea generală fiind de acord cu faptul că Meghan a avut o apariție diafană, despre inelul de logodnă al acesteia nu se poate spune același lucru, cu atât mai mult cu cât acesta aduce aminte de Prințesa Diana.

Inele de logodna celebre 2018 - Nunta Printul Harry si Meghan Markle

Cum înaintea lui, Prințul William i-a dăruit soției sale, Kate Middleton, inelul cu safir ce a aparținut mamei sale, Prințul Harry a vrut să se ridice la înălțimea acestui gest romantic. Astfel, inelul pe care îl poartă astăzi Meghan este relizat la indicațiile acestuia, diamantele ce se regăsesc pe bijuteria ducesei provenind la o frumoasă broșă pe care Diana o purta mereu în piept, lângă inimă.

Acum acest inel de logodnă cu diamant are mai multe semnificații: pe lângă sentimentele profunde de iubire pe care Prințul Harry le are față de frumoasa lui soție, Meghan Markle, inelul reprezintă o amintire și o apreciere a mult iubitei Prințese Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997.

Inelul Prințesei Eugenie de York (nepoata Reginei, căsătorită cu Jack Brooksbank)

Rămânem în sfera regalității și vorbim despre o altă nuntă celebră și foarte discutată. Având multe elemente asemănătoare cu cea a cuplului Harry – Meghan, nunta Prințesei Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a (și a 8-a persoană în linia de succesiune la tron) a fost discutată mai ales datorită inelului acesteia.

La scurt timp după nuntă, în fotografiile oficiale se poate observa inelul splendid al Prințesei. Fiind un model complex, acesta este realizat dintr-un safir roz, denumit padparadscha (extrem de prețios și unul dintre cele mai valoroase din lume) și este înconjurat de diamante strălucitoare. Design-ul modelului a fost foarte mult dezbătut, întrucât se spune că seamănă într-o proporție destul de mare cu cel purtat de Prințesa Diana.

Mai mult decât atât, un asemena inel de logodnă cu diamant nu putea fi estimat la un preț modest, criticii susținând că acesta valorează în jur de 100 de mii de lire sterline.

Inelul modelului Emily Ratajkowski (căsătorită cu producătorul Sebastian Bear-McClard)

Ieșim din lumea regală și ne îndreptăm către cea a modelingului. Binecunoscutul model american Emily Ratajkowski s-a căsătorit, la începutul anului, cu producătorul și regizorul Sebastian Bear-McClard.

Inele de logodna celebre 2018 - Inelul de logodna al lui Emily Ratajkowski

Fanii fotomodelului au fost extrem de nemulțumiți de verigheta „mult prea simplă” pe care Sebastian i-a dăruit-o soției în ziua nunții. Situația s-a schimbat însă radical în momentul în care celebrul fotomodel a ales să posteze pe contul ei de Instagram o poză cu superbul inel de logodnă cu diamant, inel pe care fanii nu îl mai văzuseră până atunci.

De fapt, ar trebui să rectificăm și să spunem inelul cu diamante, căci Sebastian Bear-McClard nu s-a încurcat când a ales bijuteria perfectă. Inelul deosebit, realizat din două diamante uriașe (unul clasic, pătrat, altul tăiat în formă de lacrimă), i-a lăsat cu gura căscată pe cei aproape 18 milioane de urmăritori ai lui Emily, care au înțeles, într-un final, de ce aceasta a preferat un model extrem de simplu pentru verighetă.

Inelul actriței indiene Priyanka Chopra (soția cântărețului Nick Jonas)

Se pare că lumea filmului și a muzicii aduc cei mai frumoși oameni împreună. De departe una dintre cele mai spectaculoase nunți ale anului 2018 a fost cea a actriței de la Bollywood, Priyanka Chopra, și a cunoscutului cântăreț Nick Jonas.

Realizată în așa manieră încât cele două culturi să se îmbine perfect, petrecerea ce a ținut ca în basme, 3 zile, a inclus atât o ceremonie religioasă creștină, cât și una tradițională hindusă (în care cei doi au purtat costume specifice).

Superbul inel de logodnă al actriței, achiziționat de la un celebru magazin de bijuterii, a fost analizat atent de experții gemologi, care susțin că diamantul inelului a fost tăiat în platină, rezultatul final fiind un design atemporal. Nici prețul estimativ al prețioasei bijuterii nu a fost trecut cu vederea de specialiști, acești menționând suma de 300.000 de dolari.

Se pare că atât vedetele din industria muzicii și a filmului, cât și personalitățile regale, nu fac rabat de la calitate și de la lux, prețul devenind aproape nesemnificativ când vine vorba de alegerea bijuteriilor pentru persoana iubită.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ