Trenduri 2019: inele de logodnă tip Halo, de o eleganță desăvârșită

0
1884
inele logodna halo

Orice femeie visează la surprinzătorul moment al cererii în căsătorie, la ceremonia religioasă și la superba rochie de mireasă pe care o va îmbrăca în cea mai importantă zi a vieții sale. Oricât de independentă și pragmatică ar fi, trebuie să recunoască faptul că un inel de logodnă de tip Halo sau Solitaire, însoțit de o frumoasă și romantică cerere în căsătorie, ar impresiona-o până la lacrimi. 

Un bărbat, însă, pe lângă declarație și cadrul în care va îngenunchea în fața viitoarei sale mirese, trebuie să se gândească, bineînțeles, și la inelul pe care i-l va oferi, inel de logodnă care trebuie să fie cu adevărat deosebit. Din fericire, domeniul în care lucrăm ne permite să fim printre primii care află trendurile fiecărui an în materie de bijuterii. Cum suntem convinși că ați ajuns aici pentru că plănuiți în curând să vă întemeiați o familie și, deci, pentru a face asta, aveți nevoie de un inel de logodnă cu care să vă cereți partenera în căsătorie, vă spunem de la început că anul acesta inelele de logodnă Halo au câștigat foarte mult teren în fața altor tipuri de inele.

Inele de logodnă Halo – sentimente profunde, învăluite într-o eleganță simplă 

Înainte de a vă propune câteva sugestii de modele de inele, recomandate de către specialiștii noștri, vă aducem la cunoștință motivele pentru care inelele de logodnă Halo sunt atât de apreciate și de îndrăgite de către cuplurile moderne:

  • Frumusețea unui inel de logodnă Halo este mai presus de cuvinte

Atunci când iubim, lumea devine mai frumoasă și mai simplă, orice problemă își găsește rezolvarea și parcă nici un necaz nu ne mai supără atât de mult. Tocmai pentru că iubirea are capacitatea de a ușura lucrurile, ea trebuie simbolizată printr-o bijuterie elegantă și delicată. Inelele de logodnă Halo sunt expresia materială a citatului: Simplicity is the ultimate sophistication. 

Ce poate fi mai atractiv și mai feminin decât un inel de logodnă simplu, decorat într-un mod inedit și rafinat cu diamante sau cu alte pietre prețioase?

  • Aceste inele se găsesc într-o varietate de modele, de dimensiuni și cu forme diferite

O bijuterie simplă, dar nu monotonă, poate fi mult mai ușor personalizată prin adăugarea unor elemente decorative deosebite sau prin sculptarea pietrei prețioase în forma dorită. Mai mult decât atât, elementul central poate avea o culoare deosebită, piatra aleasă putând fi atât un diamant impresionant, cât și un smarald de un verde absolut spectaculos.

În funcție de preferințele partenerei în materie de bijuterii, descoperite printr-o simplă analiză a cutiuței sale cu inele și alte accesorii, puteți avea în vedere accesorizarea pietrei principale a inelului de logodnă de tip Halo cu alte pietre, de dimensiuni mai mici, așezate ordonat și delicat în jurul acesteia. 

  • Un inel de logodnă Halo se potrivește oricărei ținute vestimentare

Atunci când un inel de logodnă de tip Halo dispune central de un diamant perfect șlefuit și cu o formă deosebită, care reflectă lumina într-un mod prețios, aura lui luminoasă, cu nuanță albuie, se va potrivi atât în ținutele vestimentare elegante, cât și în cele casual. 

Este important să se țină cont de acest aspect, mai exact, de modul în care se potrivește bijuteria ținutelor vestimentare preferate ale partenerei, deoarece inelul va fi purtat în permanență. Inelul de logodnă Halo are marele avantaj că, grație simplității și delicateței sale, va completa perfect orice outfit, chiar dacă este cu diamante sau cu un rubin discret, înconjurat de alte pietre mai mici.

Inele de logodnă Halo recomandate de către specialiștii E-ring

Pentru că susținem cuplurile moderne, care aleg simplitatea sub forma ei diafană, vă punem la dispoziție modele deosebite de inele de logodnă. De asemenea, în cazul în care în multitudinea de produse nu l-ați putut găsi pe cel care se potrivește personalității viitoarei dumneavoastră soții, aveți posibilitatea să optați pentru serviciul de realizare la comandă a bijuteriilor. Cu ajutorul acestuia veți obține exact inelul perfect, cu forma și dimensiunile dorite.

În ceea ce privește inelele de logodnă Halo disponibile pe site, iată câteva pe care vi le recomandăm cu drag:

  • Inele de logodnă Halo din aur alb, cu diamant 

Pe lângă frumusețea formei, un inel de logodnă Halo din aur alb, cu diamante splendide, va face să primiți cu ușurință DA-ul mult așteptat. Aceste inele se potrivesc de minune femeilor care știu cu adevărat ce își doresc, încrezătoare în propriile forțe și dornice să capteze atenția oriunde s-ar afla.

inele logodna halo
  • Inele de logodnă Halo cu smarald sau rubin

Atât smaraldul, cât și rubinul, sunt pietre prețioase extrem de populare, recunoscute pentru frumusețea și eleganța lor. Desigur, o femeie ce iubește natura va prefera verdele liniștitor al smaraldului, pe când una ce preferă agitația orașului se va simți mai puternică atunci când pe inelarul ei se va afla un inel cu un seducător rubin. Cert este că, atât timp cât inelul este de tip Halo, bijuteria se va face remarcată ușor, nu prin opulență, cu printr-o eleganță desăvârșită.

  • Inele de logodnă Halo cu citrin sau safir 

Inelele de logodnă Halo sunt frumoase indiferent că sunt cu diamante sau cu pietre prețioase mai puțin cunoscute, dar la fel de spectaculoase. Citrinul și safirul sunt două nestemate delicate și elegante, ce pot împodobi cu succes orice tip de inel. Sunt perfecte pentru femeia modernă, ce preferă să aducă puțină culoare în viața ei ori de câte ori are ocazia.

Așadar, iată câte variante aveți la dispoziție! Bineînțeles, puteți descoperi și mai multe în categoria de inele de logodnă de tip Halo.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ