Trenduri 2019: clasicele inele de logodnă din aur

0
1698
inele logodna de aur

Tendințele referitoare la inelele de logodnă din ultimul deceniu au favorizat metalele prețioase strălucitoare, incolore, cum ar fi platina, argintul sau aurul alb. Tonurile calde și cele trandafirii (aurul roz) sunt, de asemenea, culorile favorite ale viitoarelor mirese în ceea ce privește inelul de logodnă.  

În schimb, aurul galben a scăzut destul de mult în popularitate după anii ‘80. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă tot mai des în industria modei, tendințele vechi încep să revină în actualitate. Se pare că și lumea bijuteriilor urmează aceeași linie, căci în 2019, mai mult ca niciodată până acum, inelele de logodnă din aur galben sunt zărite peste tot, la mâinile doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.  

Ce este, mai exact, aurul galben?

Metal prețios considerat în antichitate ca fiind o combinație foarte densă de apă cu lumină solară, aurul este folosit astăzi pentru fabricarea bijuteriilor în combinație cu alte metale, pentru că este mult prea moale pentru a fi folosit ca atare.

În funcție de cantitatea de aliaj folosit, proporția de aur pur se modifică, acest lucru fiind indicat prin notarea aurului cu greutatea lui de karat. De exemplu, 24k reprezintă notația pentru aurul pur, în timp de însemnul de 18k reprezintă un procent de 75% aur pur, restul fiind aliaj de metal. Recomandarea noastră este să alegeți inele de logodnă din aur de 14k sau 18k.

De ce să alegi inele de logodnă din aur galben?

  • Pe lângă faptul că aurul galben arată minunat pe piele, contopindu-se armonios cu toate tipurile și tonurile acestei, culoarea aurie a unei bijuterii din acest material a reprezentat din totdeauna un simbol al iubirii prețioase, în care dragostea este împărtășită cu aceeași intensitate de ambii parteneri. Este un simbol al romantismului vintage, adus în actualitate într-un mod natural, în care puritatea și inocența nu și-au pierdut farmecul.
  • Un al doilea motiv face referire la ușurința de întreținere, în comparație cu celelalte metale (platină sau argint).
  • Mai mult decât atât, în momentul în care alegem un inel de aur pe care am vrea să se regăsească neapărat și un diamant strălucitor, cât mai pur, trebuie să știm că acesta din urmă, montat pe o bandă aurie, va avea un efect de două ori mai puternic în ceea ce privește strălucirea cu culoarea impecabilă. Montat pe un inel de argint sau aur alb, diamantul poate căpăta o nuanță ușor gălbuie, pierzându-și din farmec.
  • Pe lângă faptul că aurul galben este în trend acum, în 2019, un motiv în plus pentru care merită să-l alegem este reprezentat de faptul că este hipoalergenic, fiind deci o opțiune excelență și pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Alege inelele de logodnă din aur dintr-un magazin de specialitate certificat

Deși nu putem afirma cu exactitate pentru cât timp trendul inelelor de aur va fi prezent în anul 2019, sunt aproape siguri că prea curând nu va dispărea, dată fiind moda pornită de celebritățile precum ducesa Meghan Markle și modelul Emily Ratajkowski.

Magazinele de specialitate, trebuie astfel să fie la curent cu tot ce se poartă în acest sezon și mai mult decât atât, să fie competitive cu modele unice și deosebite. Puteți descoperi o astfel de colecție chiar aici, în cadrul magazinului nostru. Vă punem la dispoziție o gama variantă și impresionantă de inele de aur pe care clienții au caracterizat-o adesea astfel: simplitate lipsită de monotonie, spectaculozitate fără exagerare și eleganță feminină absolută.

Indiferent de modelul ales, viitoarea mireasă va fi impresionată, în primul rând, de frumusețea inelului și în al doilea rând, de modul atent în care acesta a fost realizat. Impecabil și unic, personalizat și deosebit, inelul îi va aminti întotdeauna cu drag de momentul cererii în căsătorie.

Mai mult decât o colecție impresionantă de inele de logodnă tip solitaire, halo, eternity, side stone sau three stone, vă sprijinim cu totul în alegerea bijuteriei ideale cu sfaturi și  servicii de consiliere în ceea ce privește informațiile suplimentare care poate nu se regăsesc pe site, referitoare la materiale, la pietrele prețioase sau chiar la modul de personalizare.

Sfatul nostru pentru anul 2019 este ca, pentru a vă impresiona partenera, să alegeți inelele din aur galben, atât de populare în acest sezon.

Sursa foto: Shutterstock.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ