Inele de logodnă finuțe

0
77

Plănuiești să o ceri de soție în curând?

Deși e un an greu și plin de surprize neplăcute, cine spune că veștile bune nu sunt binevenite? Încă mai e timp să faci din anul 2020 unul așa cum îți dorești. Plin de iubire, fericire și căldură.

Poate nu vei putea să o ceri în locuri impresionante așa cum probabil și tu și ea v-ați dorit. Poate că nu poți să o duci în Paris, dar poți să aduci Parisul la ea. Cu siguranță acolo unde dorința există, soluțiile nu întârzie să apară. Indiferent de contextul în care ne aflăm nimeni poate sta în calea fericirii voastre și depinde de tine să nu lași asta să se întâmple.

Din fericire a devenit tot mai simplu să cumperi un inel de logodnă online, iar în contextul în care ne aflăm, e un aspect care îți ușurează și mai mult efortul și te ajută să te decizi mai repede și mai ușor asupra a ceea ce vrei să îi oferi partenerei tale. 

Articolul acesta aduce în lumina reflectoarelor inelele de logodnă simple, elegante și finuțe. Ne-am gândit să îți sărim puțin în ajutor, pentru că știm cât e de greu când trebuie să te gândești la fiecare detaliu în parte. Am pregătit pentru tine o mică listă cu idei de inele de logodnă finuțe, pentru ca ea să aibă o apariție elegantă întotdeauna.

Inelele de logodnă realizate într-un mod simplist și delicat au câteva avantaje de luat în considerare:

·      Au un aspect ordonat, curat, iar stilul lor clasic nu se va demoda niciodată.

·      Sunt cu mult mai accesibile ca preț decât inelele de logodnă cu un design mai complex.

·      Inelele de logodnă bazate pe un design simplist sunt potrivite pentru orice stil vestimentar din viața de zi cu zi.

1.    Inel de logodnă 3 Stones din aur alb cu diamant 

Inelul de logodnă 3 Stones este considerat treimea iubirii. Într-adevăr aceste inele impresionează prin simplitatea lor. Designul face ca inelul de logodnă să se afle printre preferințele femeilor datorită prezenței diamantelor prețioase și a detaliilor realizate pe suprafața inelului. Ceea ce le face speciale, pe lângă faptul că transmit finețe și simplitate este simbolistica pe care o poartă cu ele. Pentru cupluri, numărul trei simbolizează trecutul, prezentul și viitorul împreună.

2.    Inel de logodnă Solitaire din aur galben cu diamant 

Inelul de logodnă Solitaire reprezintă pentru mulți frumusețe și simplitate, de aceea este ales de cele mai multe ori. Emană eleganță și atrage toate privirile datorită diamantului care se află pe centrul inelului de logodnă. Simplitatea acestui inel este fără doar și poate o caracteristică principală, dar faptul că oferă versatilitate în ceea ce privește vestimentația celei care îl poartă este un adevărat atu.

3.    Inel de logodnă Halo din aur alb cu diamant 

Un alt model de inel de logodnă care arată simplitate și finețe este cel de tip Halo. Diamantul din centru este scos în evidență de pietricelele prețioase din jurul său și îi adaugă un strop de strălucire în timp ce îi conferă o nuanță elegantă.

4.    Inel de logodnă Eternity din aur alb cu diamant 

Pietre prețioase mici așezate de jur împrejurul inelului de logodnă, care conferă o imagine sclipitoare și radiantă. Cam asta ar fi descrierea inelului Eternity în câteva cuvinte. Orice femeie care poartă pe deget un astfel de inel transmite simplitate și eleganță. Completează foarte bine și ușor orice fel de ținută și a câștigat inima multor prezențe feminine.

5.    Inel de logodnă din aur roz cu diamant negru 

Negrul a conferit dintotdeauna eleganță. Pe lângă asta, se potrivește foarte bine cu orice fel de culoare. De aceea, diamantul negru în combinație cu aurul roz se potrivește de minune. Designul elegant și fin realizat, împreună cu diamantele așezate cu grijă pe suprafața inelului de logodnă din aur roz va atrage privirile fără îndoială.

Dacă ești în căutarea unui inel de logodnă simplu și elegant, trebuie să știi că variantele sunt nenumărate. Ideile oferite de noi în acest articol reprezintă doar un punct de plecare și poți să găsești o mulțime de alte modele pe site-ul nostru. Noi te sfătuim să gândești “out of the box” când începi căutările inelului de logodnă perfect, iar noi suntem aici să te ajutăm cu tot ce ține legat de mărimea inelului, culoarea, modelul și orice alt detaliu important care te preocupă pentru ca inelul de logodnă pe care îl alegi pentru ea să fie “the one”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ