Despre E-ring

In expresia “Si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, inelul de logoda este “Si”

despre e-ring

El este inceputul acestui frumos destin al relatiei voastre, implinirea in casnicie, transformarea legaturii care va uneste in comuniune pentru tot restul vietii. Noi stim cat de important este inelul de logodna, cum ea il priveste pentru prima data si asculta intrebarea ta mai atent ca orice declaratie de dragoste pe care ai facut-o vreodata.

In vartejul sentimentelor propulsate de sangele cald ce ii inunda pieptul, inima ei bate ca un ceas atemporal aflat intr-o dimensiune noua, o dimensiune cuprinsa de dorinte si visuri, visuri despre voi doi in prima voastra casa, visuri despre familie, despre copii, despre o viata traita impreuna. Pentru ea, aceasta forma aurita a devotamentului tau reprezinta o dorinta devenita realitate.

e-ringIn asta credem, in faptul ca un inel de logodna nu poate fi redus la forma, metal si pietre pretioase, el este mult mai mult. In inel gasim o reprezentare a energiei din relatie si ne place sa credem ca si noi contribuim la insufletirea acestuia cu unul dintre cele mai nobile sentimente pe care le poate trai un barbat, iubirea pentru cea care ii va deveni sotie.

Experienta noastra se vede in detalii
Cand vorbim de experienta, ne aducem aminte de cum a inceput totul, acum 12 ani si unde suntem acum. Povestea noastra si modul in care am crescut, cumva, coincide cu povestea unei relatii care evolueaza. In cazul nostru este relatia cu inelele pe care le cream, pasiunea ce face fiecare inel special si bucuria pe care o simtim atunci cand stim ca un inel vandut nu inseamna in primul rand bani, ci fericirea unui cuplu, promisiunea unei vieti traite impreuna.

E-ringCalitate asigurata prin certificat
Atunci cand vine vorba de un obiect care este atat de admirat, orice imperfectiune este observata, motiv pentru care suntem perfectionisti cand vine vorba de calitate. Toate inelele de logodna sunt insotite de un certifical de calitate si garantie. In plus, toate produsele sunt marcare si certificate de ANPC, iar pentru diamante mai mari de 0,20ct, la cerere, putem oferi certificate internationale. Te incurajam sa intrebi orice vrei sa afli despre inelul care te intereseaza, oricand. Ne face placere sa vorbim despre produsele pasiunii noastre.