Descoperă cele mai noi modele de inele de logodnă

0
207

Ai întâlnit-o acum ceva timp, ați petrecut momente de neprețuit împreună, simți că ea, iubita ta, e aleasa inimii tale și că a sosit momentul cel mare? Te gândești cu emoții la acea zi în care vei pune, poate, cea mai importantă întrebare a vieții tale? 

Ei bine, din păcate, emoțiile nu avem cum să ți le luăm, sau mai bine zis din fericire, deoarece și emoțiile au rolul lor în orice experiență, nu-i așa? Mai ales în momente de o asemenea importanță. 

Acum că am stabilit că emoțiile sunt benefice și nu vrem să te scăpăm de ele, ce spui să te ajutăm cu ceea ce chiar stă în mâinile noastre, și anume cu alegerea unui inel de logodnă?

Pentru asta am întocmit o listă cu cele mai noi modele de inele de logodnă, deoarece vrem să fii la curent cu toate noutățile pentru a putea alege cea mai potrivită bijuterie pentru partenera ta.

Inelul de logodnă cu diamant

În topul listei noastre, se află inelele de logodnă cu diamant, diamantul făcând parte din categoria pietrelor prețioase și fiind și cea mai aleasă piatră atunci când vine vorba de bijuterii. 

Inelul de logodnă cu diamant simbolizează încredere, angajament, parteneriat pentru tot restul vieții și dragoste. 

Dacă nu vrei să mergi pe varianta tradițională de diamant, suntem bucuroși să-ți arătăm acest model de inel logodnă nou, cu diamant negru.

Dacă caracteristicile care o definesc pe iubita ta sunt eleganța și bunul gust atunci ai găsit accesoriul perfect pentru ea. Cu o asemenea piatră prețioasă pe degetul ei, rafinamentul va fi la el acasă și partenera ta se va face remarcată.

Inelul de logodnă cu rubin

Și rubinul face parte din categoria pietrelor prețioase, fiind depășită doar de diamant. Încă din Evul Mediu, bijuteriile cu rubin erau oferite ca simbol al iubirii eterne și trebuiau purtate mereu pe mâna stângă pentru a fi legate de bătăile inimii. 

Rubinele sunt întruchiparea perfectă a roșului, când ne gândim la rubin ne gândim la roșu, când de gândim la roșu ne gândim la putere, aventură, pasiune, seducție, romantism și emoție. Citind aceste aspecte te duci cu gândul la iubita ta… sau nu prea?

Dacă totuși inelul cu rubin nu te-a convins și crezi că nu e alegerea potrivită pentru ea acum, poate vei vrea să revii la această piatră prețioasă peste ani și ani și să i-o faci cadou, să zicem, peste 4 decenii?! De ce spunem lucrul acesta? Deoarece tradiția ne spune faptul că bijuteriile cu rubin se ofereau drept cadou la aniversarea a 40 de ani de căsătorie! Notează-ți, pentru că îți va fi de ajutor și cu siguranță o vei impresiona așa cum se cuvine, chiar și după atâta timp! 

Inelul de logodnă cu smarald 

Un smarald fin este o adevărată încântare, o priveliște cu adevărat uluitoare, iar acest membru al familiei pietrelor prețioase își merită locul alături de diamant, rubin și safir.

Această piatră prețioasă simbolizează dragostea și noi începuturi. Culoarea puternică îi oferă un vibe “wow”, fiind ales de multe ori în momentul achiziționării unui inel de logodnă. 

Smaraldul reprezenta cândva ideea de zeitate în anumite culturi și avea o semnificație religioasă sacră. Astăzi, bijuteriile cu smarald semnifică o dragoste puternică, neclintită și un angajament pentru tot restul vieții, precum și ideea de pace, noroc și longevitate în viitoarea ta căsnicie. 

Dacă mergi pe varianta de inel de logodnă cu smarald, atunci cu siguranță iubita ta nu este foarte conservatoare, fiind o femeie modernă căreia îi place să iasă în evidență. Dacă o regăsești printre aceste ultime rânduri, nu mai ezita și alege această piatră prețioasă pentru inelul de logodnă.

Acest model de inel de logodnă nou cu smarald este cu atât mai deosebit datorită diamantelor montate în jurul pietrei centrale, precum și pe banda inelului. 

Pentru a descoperi toate noutățile în ceea ce privește inelele de logodnă, te invităm să dai un click AICI!

Iar acum la final îți dăm și un mic sfat pentru ziua cea mare: Indiferent de alegerea pe care o vei face cu privire la inelul de logodnă, scrie-i sau spune-i iubitei tale și ce simbolizează piatra aleasă. Cu siguranță o vei impresiona! Mult succes!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ