5 motive să vă logodiți de Crăciun și cele mai bune idei de cerere în căsătorie pentru această perioadă

0
1761
cerere in casatorie de craciun

Crăciunul – acea perioadă a anului în care magia plutește în aer și totul pare rupt dintr-un basm – poate fi momentul perfect pentru o cerere în căsătorie.

Astfel, dacă te simți pregătit pentru pasul cel mare și crezi că și ea își dorește ca relația voastră să evolueze în această direcție, începe imediat să cauți un inel de logodnă! Acesta va așterne pe chipul ei cel mai frumos zâmbet, iar ție îți va oferi un cadou inegalabil: cel mai sincer „DA”.

Iar, dacă încă mai crezi că logodna de Crăciun este un clișeu, E-ring îți prezintă 5 motive care te vor convinge că nu există moment mai bun pentru a-ți cere iubita în căsătorie:

1. Inelul de logodnă este cadoul ideal de Crăciun!

Indiferent de modelul pe care îl alegi, inelul de logodnă va fi cadoul perfect pentru iubita ta, un dar cu semnificații deosebite, pe care nu îl va uita niciodată.

Alege o bijuterie splendidă, prin intermediul căreia să îți exprimi iubirea și arată-i că îți dorești să fii toată viața alături de ea.

2. Înainte de sărbători poți găsi oferte excelente!

De regulă, înainte de sărbătorile de iarnă foarte multe magazine de bijuterii au oferte generoase.

Astfel, poți găsi numeroase inele de logodnă la reduceri și poți achiziționa modelul perfect pentru ea, la un preț cu mult mai mic.

3. Cei dragi vă vor fi alături!

Crăciunul este o sărbătoare de familie, așadar bucuria va fi împărtășită cu ușurință și cu ceilalți din jur, fie că este vorba despre familie sau despre prieteni.

Îi poți oferi frumosul cadou în prezența tuturor sau poți alege un moment în care să fiți doar voi doi, pentru ca mai apoi să le dați vestea cea mare și celorlalți.

4. Sărbătorile de iarnă sunt magice!

În preajma Crăciunului, în aer plutește o anumită magie care nu se compară cu nimic altceva.

Așadar, în Ajun, când bradul este împodobit și în aer se simte intens aroma deliciilor culinare specifice, o poți surprinde oferindu-i iubirea ta, însoțită de inelul mult dorit.

5. Un nou început!

Veți păși în noul an logodiți, iar acest lucru înseamnă că veți începe să scrieți un nou capitol din viața voastră.

Un an nou înseamnă un nou început, noi amintiri și nenumărate planuri privind organizarea unei nunți perfecte.

Idei de cereri în căsătorie cu ocazia sărbătorilor de iarnă

logodna craciun

Dacă te-ai convins de faptul că ai suficient de multe motive să o ceri în căsătorie de Crăciun sau în preajma acestei sărbători, dar nu știi exact ce moment să alegi, E-ring îți vine în ajutor cu câteva idei:

  • Când împodobiți bradul

Poți căuta un glob special în care să ascunzi cutiuța cu inelul de logodnă, iar în timp ce împodobiți bradul să o surprinzi în cel mai plăcut mod, cu o cerere originală.

O altă idee ar fi să aștepți să terminați de împodobit bradul și să faceți o poză împreună pentru a imortaliza momentul special. Dacă doriți să dați vestea și prietenilor voștri virtuali puteți posta fotografia cu voi doi pe rețelele sociale!

  • În dimineața de Crăciun

Îi poți așeza inelul de logodnă sub brad sau o poți lua prin surprindere oferindu-i  cutiuța specială abia după ce deschideți cadourile de sub brad.

  • Când savurați un desert

Poți ascunde bijuteria în băutura care însoțește prăjitura ei preferată sau într-o cutie cu bomboane. Cu siguranță că nu se va aștepta la o asemenea surpriză !

  • Când ieșiți în oraș

Puteți ieși la o plimbare romantică, la patinoar sau poți adopta varianta clasică, care nu se demodează niciodată, și anume să luați masa la restaurant, iar apoi să îi oferi inelul.

  • În timp ce ninge

Peisajul de iarnă te poate ajuta să creezi o atmosferă de basm, care o va face să spună un „DA” din toată inima. Dansul fulgilor de nea și inelul de logodnă ales o vor impresiona cu adevărat!

  • De Anul Nou

Dacă nu vrei să faci pasul cel mare chiar de Crăciun, poți aștepta câteva zile, iar atunci când priviți artificiile te poți așeza în genunchi și îi poți adresa marea întrebare.

Indiferent dacă alegi să o ceri de soție de Crăciun sau în altă zi din preajma acestei sărbători, momentul va fi unul special, încărcat de un mix de trăiri intense și emoții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ