Cele mai frumoase inele de logodnă

0
86

Momentul în care pui întrebarea mult așteptată de iubita ta, e unic. Ceea îl face atât de unic sunt toate detaliile la care te gândești și pe care le pui la punct pentru ca totul să fie cât se poate de perfect. Scopul tuturor acestor pregătiri este ca în final ea să spună DA-ul mult așteptat de tine după ce ii adresezi întrebarea pe care fiecare femeie își dorește să o audă de la bărbatul cu care vrea să își împartă restul vieții.

Punctul culminant este de fapt momentul în care îi pui pe deget inelul de logodnă și porniți împreună spre următoarea etapă a vieții voastre. Ce poate fi mai unic decât asta?

Pentru EA este important ca inelul de logodnă pe care îl alegi drept simbol al iubirii voastre, să fie unul elegant și strălucitor.

Desigur, sunt o mulțime de modele de inele de logodnă, iar cea mai mare responsabilitate a ta, că partener al ei, este să cunoști toate aceste opțiuni și să o alegi pe cea care i se potrivește cel mai bine pe deget.

Ca să venim în ajutorul tău în acest moment important din viața ta, am realizat o lista cu o parte dintre cele mai frumoase inele de logodnă. Ce îți rămâne ție de făcut este doar să cauți cu atenție ce o reprezintă pe ea cel mai bine și ce fel de inel de logodnă ar face-o să radieze de fericire.

Strălucitor și îndrăzneț, diamantul este unul dintre preferați când vine vorba de alegerea unui inel de logodnă. Pe lângă faptul că reprezintă simbolul cererii în căsătorie, diamantul este accesoriul perfect al oricărei femei încrezătoare și dornică să atragă atenția pe oriunde merge. 

Rămânem tot la categoria diamantelor, dar de data această îți propunem să iei în considerare diamantul negru că posibilă alegere pentru inelul de logodnă pe care să îl oferi partenerei tale de viață. Imaginează-ți că te plimbi la braț cu viitoarea ta soție care poartă un inel de logodnă cu diamant negru. Imaginează-ți numai câtă elegantă și unicitate va emana în urma ei.    

Smaraldele sunt cunoscute și apreciate pentru culoarea inconfundabilă pe care o au, dar și pentru puterea de vindecare a diferitelor boli.  

Smaraldul este simbolul iubirii și al stabilității, așa că mesajul pe care î-l vei transmite atunci când îi vei oferi un inel de logodnă cu o astfel de piatră prețioasă, va fi unul de impact, pe care îl va aprecia cu siguranță.

Ține cont de faptul că smaraldul va ieși foarte bine în evidență dacă este pus pe un inel din aur galben. Rezultatul va fi unul spectaculos, iar ea se va simți specială.

Topazul reprezintă piatra iubirii și a norocului și atrage atât prin intensitatea culorii, cât și prin farmecul profund pe care îl are.

Dacă pe iubita ta o caracterizează sensibilitatea atunci inelul de logodnă cu topaz albastru i se va potrivi perfect. Topazul se află și el printre preferați în ceea ce privește alegerea inelelor de logodnă.

Rubinul este fără îndoială o piatră prețioasă care bucură privirile și care servește drept talisman pentru cei care îl poartă.

Pentru că simbolizează pasiunea, prosperitatea și protecția, rubinul a fost și rămâne una dintre cele mai folosite pietre prețioase în ceea ce privește împodobirea inelelor de logodnă. 

Safirul este o piatră care completează ținuta oricărei femei. Pe lângă asta, simbolizează fidelitate și eleganță, iar inelele de logodnă cu safir sunt printre cele mai apreciate de către femei datorită rafinamentului pe care îl scot în evidență.

Știai că Prințesa Diana a fost cerută în căsătorie cu un inel de logodnă cu safir urmând ulterior ca Prințul William să o ceară în căsătorie pe Kate Middleton cu același inel? 

Acestea sunt câteva recomandări de inele de logodnă dintre cele mai apreciate. Nu este lista completă bineînțeles, așa că poți oricând să descoperi și mai multe modele în categoria de inele de logodnă de pe site-ul nostru.

Alege-l pe cel care i se potrivește cel mai bine și fă-o să strălucească.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ