Cele mai deosebite 3 modele de verighete pentru o căsnicie perfectă

0
2711

Dacă cererea în căsătorie a fost o reușită, felicitări! Înseamnă că te-ai descurcat excelent în alegerea inelului potrivit pentru acel moment. I-ai demonstrat atât partenerei, cât și ție însuți că ai idei și inspirație pentru astfel de decizii. De aici încolo, sigur vei face o treabă bună și când va trebui să alegi modelele de verighete pentru ziua nunții. Asta în cazul în care nu o faceți împreună. 

În urma experienței dobândite, știm că din cadrul acestei alegeri partenera nu se poate sustrage. Așa că norocul tău! Nu va trebui să faci această achiziție importantă de unul singur. Înainte de vă propune, vouă ca și cuplu, unele dintre cele mai apreciate modele de verighete, vă vom oferi câteva sfaturi importante, utile în procesul decizional.

Câteva sfaturi pentru alegerea verighetelor 

Scurt și la obiect, iată care sunt sfaturile pe care vi le putem oferi în acest demers:

  • stabiliți, de la bun început, un buget fix. Este un pas de început foarte important pentru că există o posibilitate foarte mare ca, la un moment dat, să „vă ia valul” și, în fața numeroaselor modele de verighete, să vă orientați către cele mai scumpe, uitând astfel de bugetul disponibil;
  • căutați mai multe modele de verighete, nu alegeți prima pereche văzută. Există riscul ca, imediat după ce le-ați achiziționat, să descoperiți altele și mai deosebite și atunci vor apărea regretele;
  • alegeți verighete moderne, dar simple, care să arate bine alături de inelul de logodnă, în cazul soției, pentru că adesea aceste două bijuterii sunt purtate concomitent.

Top 3 cele mai frumoase modele de verighete 

Desigur, gusturile nu se discută, mai ales atunci când vine vorba de bijuterii. Cu toate acestea, nu putem să nu vă recomandăm 3 dintre cele mai apreciate modele de verighete din anul 2019:

  • Verighete tradiționale, simple, din aur alb
model de verigheta clasica

Simplitatea și eleganța acestor modele de verighete nu se vor demoda niciodată, motiv pentru care ele se află pe primul loc în acest top. Verigheta partenerei este, în acest caz, ideală pentru a fi purtată alături de inelul de logodnă, minimalismul celei dintâi completând delicat designul celui din urmă. Pe site-ul nostru puteți personaliza aceste verighete tradiționale, optând pentru aur alb, galben sau roz, dar și pentru o gravură anume. Mai multe informații despre modul în care aceste bijuterii pot fi customizate puteți descoperi aici

  • Verighete din aur alb, cu diamante prețioase
model de verigheta cu diamante

O pereche ce reprezintă varianta de mijloc este cea care cuprinde verighete din aur alb, cu diamante prețioase. Aceasta va fi pe placul partenerei, în special. Șirul discret de diamante regăsit pe verigheta ei o va încânta peste măsură, căci știm cât de mult iubesc femeile pietrele prețioase. Iar dacă inelul de logodnă este realizat tot din aur alb și dispune de un diamant așezat central, numai bine! Verigheta se va potrivit de minune cu acesta. 

  • Verighete moderne, cu design compus
model de verigheta cu design compus

Aceste două verighete se completează reciproc, formând un tot unitar, cu un design aparte. Sunt considerate simbolul ideal al uniunii dintre două persoane. Bineînțeles că și acestea pot fi adaptate preferințelor voastre în ceea ce privește forma pietrelor, dimensiunea lor, culoarea aurului și gravura opțională. 

Desigur că există numeroase alte opțiuni, numeroase alte modele de verighete, fiecare cu alte pietre prețioase, alte forme, culori sau design. Pentru ca duo-ul acestor bijuterii să vă satisfacă pe amândoi, sfatul nostru este să căutați magazine cu experiență pe piață, care dispun de servicii de personalizare a verighetelor. 

Tu știi ce simbolizează cu adevărat verigheta?

Sigur că suntem cu toții de acord că purtarea verighetelor transmite ideea de uniune eternă, dar de unde această semnificație? Ei bine, această simbolistică a fost transmisă de generații întregi, încă de la începuturile civilizației. 

Verigheta este o curbă închisă perfect, ce aduce cu sine sugestia infinității, a integralității și a unicității, iar centrul ei este definit ca fiind locul prin care trece influența cerească. De-a lungul timpului această semnificație s-a redus însă, rămânând astăzi doar la idea de uniune și simbol al apartenenței.

Trecând peste simbolistica romantică a verighetelor, revenim în prezent, unde căutarea celor mai frumoase bijuterii pentru cununia religioasă devine apăsătoare. Pentru a scăpa de stresul alegerii unei perechi de verighete care să vă mulțumească pe amândoi, vă recomandăm să urmați sfaturile de mai sus și să începeți căutările din timp.


Sursa foto: Shutterstock.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ