Ce face un inel de logodnă să fie special?

0
228

Există un motiv pentru care oamenii poartă inele de logodnă de mii de ani – sunt pline de semnificație, reprezintă un simbol care le întărește dragostea într-un ciclu nesfârșit!

Înainte de a face marele pas, ne gândim că ai o multitudine de întrebări și nelămuriri cu privire la inelul perfect pentru ea. Poate că în momentul acesta nu știi încă răspunsul la toate, de aceea ne dorim să fim alături de tine în acest proces și sperăm ca acest articol să-ți ușureze misiunea de a găsi acel inel special pentru persoana iubită! Însă, ce face un inel de logodnă să fie deosebit?

Da, ne imaginăm ce îți trece acum prin minte: “fiecare inel de logodnă este special în felul său”. Da, da, total de acord! Însă care sunt caracteristicile care definesc acest “special”? Răspunsul este mai evident decât crezi: sunt mai multe la număr, însă cea mai importantă “caracteristică” este ea, iubita ta! 

Așa cum ai citit – iubita ta! Personalitatea ei, stilul ei vestimentar, designul și culorile bijuteriilor sale, îți vor spune indirect ce fel de inel preferă; trebuie doar să fii puțin atent la câteva aspecte. Dacă încă nu știi culorile bijuteriilor ei, uită-te pe furiș în cutia de bijuterii, iar de acolo vei afla tot ce ai nevoie! 

În rândurile de mai jos, urmează să descoperi ce tip de inel ii se potrivește iubitei tale, iar după care tot ce mai ai de făcut este să și găsești acea bijuterie specială pentru ea! 

Iar pentru asta, am încadrat în aceste rânduri și câteva inele de logodnă cu adevărat aparte, pentru a-ți putea alege favoritul! 

Stil classy & fancy

Dacă iubita ta este adepta stilului clasic, un inel de logodnă Solitarie nu se va demoda niciodată pe mâna ei, fiind un inel de logodnă clasic cu care nu vei da greș. Dacă totuși consideri că ar prefera să fie puțin mai fancy, poți opta pentru varianta de inel side stone, eternity, cu diamante delicate pe banda inelului sau 3 stone, cu trei pietre prețioase centrale, care reprezintă trecutul, prezentul și viitorul. 

Stil stylish & fără inhibiții

În cazul în care îi place să iasă în evidență și să uimească prin stilul ei, cel mai probabil i se potrivește un inel mai ostentativ, cu diamantul la vedere sau poate unul cu diamante strălucitoare montate pe banda inelului. Inelul Halo, la care se adaugă un set de diamante în jurul diamantului central, pentru a-l face să pară mai mare, este de asemenea potrivit, pentru a-i exprima personalitatea extrovertită.

Stil romantic & atemporal 

Iubita ta iubește lucrurile romantice și vintage? Atunci poți lua în considerare bijuteriile cu galerii complicate sau benzi delicate.  De cele mai multe ori, acest tip de inele sunt purtate de femei cu un spirit liber, creative și aventuroase. Frumusețea se află în detaliile acestor inele, desenele delicate artizanale scoțând în evidență proeminența pietrelor centrale.

Stil modern & contemporan 

Partenera ta este adepta stilului modern și este iubitoare de neconvențional? Atunci îți recomandăm să mergi pe varianta de inele sculpturale – inele care au forme non-tradițonale. Dacă consideri că ideea de diamant central i-ar displăcea, poți alege un inel cu bandă largă, cu accente finuțe de diamante sau pietre prețioase, pentru a-i scoate în evidență stilul contemporan și fresh care o caracterizează.

Un inel special pentru iubitoarea de natură

În cazul în care iubita ta este cea mai fericită atunci când este în natură, te sfătuim să alegi un inel inspirat din elemente organice, cum ar fi frunze sau flori. Spiritul ei liber, sincer și provocator va ieși în evidență cu un inel de logodnă care prezintă linii extrem de fine, completate de mici pietre prețioase sau o bijuterie cu diamantul central montat într-un cerc delicat de pietre prețioase.

Acestea fiind spuse, dacă pornești la drum în procesul achiziționării inelului de logodnă, cu “temele făcute”, nu ai cum să dai greș! Fă research-ul necesar, alege un metal și o piatră prețioasă și planifică-ți bugetul! Inelul perfect și special te așteaptă acolo – iar în momentul în care îl vei găsi, vei ști că este cel potrivit pentru ea, iubita ta. 

Urmând sfaturile de mai sus, vei fi pregătit 100% pentru a alege un inel de logodnă special, care să exprime toată dragostea pe care i-o porți!

Te invităm să dai un click AICI pentru a descoperi întreaga colecție de inele de logodnă!

Succes și îți dorim multă dragoste alături de aleasa inimii tale! 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ