5 modele de inele de logodnă care să te inspire

0
71

Chiar dacă trăim un prezent incert și care ne limitează din foarte multe puncte de vedere, nu putem să punem pauză iubirii. De aceea, deși pandemie, asta nu oprește cuplurile din a se logodi și din a-și întemeia o familie dacă asta e ceea ce își doresc cu adevărat.

Și așa ar și trebui să fie. Până la urmă, atunci când iubim ne dorim să oferim toată fericirea din lume jumătății noastre și nu mai contează nimic, nu ar trebui să ne limiteze nimic. Soluții există. Trebuie doar să le alegem pe cele care ni se potrivesc cel mai bine și ne fac fericiți pe amândoi.

Dacă ai început deja pregătirile pentru “the big question”, sau dacă te gândești să o faci, atunci probabil te-ai întrebat până acum: “Ce inel de logodnă să aleg?”.

Am pregătit pentru tine o lista cu modele de inele de logodnă care să te inspire și care să te ajute să îl alegi pe cel perfect pentru ea. Trebuie să recunosc, nu e ușor. Sunt foarte multe detalii de luat în considerare:

·     Ce culoare preferă?

·     Preferă un inel de logodnă cu un singur diamant sau unul cu un decor din mai multe diamante și pietre prețioase?

·     Ce mărime i se potrivește?

·     Aur alb sau aur galben?

Vei găsi răspunsurile la toate întrebările tale. Cu cât îți pui mai multe întrebări, cu atât mai bine. În felul asta, șansele să omiți vreun detaliu, iar ea să nu fie fericită cu alegerea făcută de tine, sunt minime.

1.    Inel de logodnă SOLITAIRE 

Modelul Solitaire se află printre preferatele femeilor. De cele mai multe ori, acest model este completat cel mai bine de un diamant strălucitor. Aceste model de inel de logodnă nu se demodează niciodată, iar opțiunile pe care le ai în ceea ce privește forma pietrei sunt numeroase. Însă nu e neapărat să alegi diamantul. În funcție de ce știi că preferă viitoarea ta soție, te poți orienta și către pietre prețioase precum safir, rubin, smarald, topaz sau aquamarin.

2.    Inel de logodnă 3 STONE 

Modelul 3 stone adaugă un plus de strălucire inelului de logodnă, pentru că piatra centrală este înconjurată de alte două mici pietre prețioase. Dacă iubita ta este adeptă stilului simplu, clasic, dar care totuși vrea să se bucure de mai multă strălucire atunci 3 stone e varianta perfectă. Dacă vrei să adaugi un plus de culoare inelului de logodnă, poți oricând să te folosești de rubine, safire sau smaralde pentru un contrast care atrage privirea oricui.

3.    Inel de logodnă HALO

Inelele de logodnă realizate în stil halo sunt cu adevărat sclipitoare. Principala caracteristică a acestui model este faptul că piatra prețioasă principală este înconjurată de un inel exterior cu mai multe pietre prețioase care scoate piatra centrală în evidență și mai mult și o face sa arate grandios.

4.    Inel de logodnă SIDE STONE 

Side stone e un model clasic dar care atrage toate privirile fără îndoială. Piatra principala devine cu mult mai impunătoare odată ce îi sunt alăturate pietrele mici pe lateralele inelului de logodnă. Asta îi conferă inelului eleganță și îi accentuează strălucirea, iar viitoarea ta soție îl va aprecia la adevărata lui valoare.

5.    Inel de logodnă ETERNITY 

Modelele Eternity transmit o frumusețe și o sclipire aparte. Aceste inele de logodnă sunt încrustate cu diamante de dimensiuni mici pe toată lungimea inelului. Numele este unul sugestiv și simbolizează iubirea eternă, iar iubita ta va fi cu siguranță impresionată de alegerea făcută. Există foarte multe modele de inele de logodnă din această categorie. Ceea ce este important este să îl cauți pe cel care se va potrivi cel mai bine pe degetul ei. Conferă simplitate și elegantă în același timp și este alegerea perfectă pentru femeile care vor să iasă în evidență într-un mod discret.

Indiferent de modelul de inel de logodnă, de piatră, culoare sau formă pe care le alegi nu uita să iei în considerare doar ceea ce știi că i s-ar potrivi ei cel mai bine. Inelul de logodnă, de regulă, continuă să fie purtat de femei și după ce se căsătoresc. Așa că este important să alegi un inel de logodnă care să o reprezinte în totalitate și să îi scoată în evidență personalitatea.

Dacă încă nu ești decis și vrei să treci în revistă toată gama de modele și variante de inele de logodnă, atunci ai posibilitatea să răsfoiești catalogul online, pe site-ul nostru. Cu siguranță vei găsi ceea ce cauți și vei putea să îi oferi jumătății tale inelul de logodnă care se pliază cel mai bine pe personalitatea ei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ