10 inele de logodnă celebre

0
363

Unii preferă aurul alb, alții pe cel galben. Unii adoră diamantele, iar alții adoră naturalețea safirelor. Putem continua la infinit, însă, în cazul fiecărui inel de logodnă un lucru rămâne la fel de important – povestea din jurul lui.

Putem, astfel, vorbi de inele de logodnă celebre, dar nu pentru frumusețea lor și nici datorită prețului mare , ci datorită „personajelor” acestor povești și a cadrului unic în care aceastea s-au desfășurat.

1. Un inel de logodnă regal

Vorbim de inelul pe care prințul Charles l-a folosit pentru a o cere în căsătorie pe Diana Spencer în 1981. A cere este mult spus deoarece viitoarea mireasă și-a ales singură bijuteria din aur alb de 18 carate, încrustată cu un safir oval superb, înconjurat de alte 14 diamante prețioase.

inel logodna printesa diana

De ce a ales această bijuterie? Pentru că a considerat-o frumoasă și pentru că îi amintea de inelul de logodnă al mamei sale. Acest inel a fost folosit trei decenii mai târziu de către prințul William pentru a pecetlui iubirea dintre el și Kate Middleton.

2. Un inel special creat pentru o primă doamnă

inel logodna kennedy

John Kennedy a comandat special inelul de logodnă pentru viitoare lui soție, Jacqueline Bouvier. Astfel, în 1953, frumoasa bijuterie creată de Van Cleef & Arpels – din aur galben de 18 carate, cu diamante ce aveau o greutate de 2,88 ct și un smarald de 2.84 ct cu aspect floral – a primit repede DA-ul primei doamne.

3. Un inel de logodnă scump, pentru o doamnă deosebită

inel logodna melania trump

Frumoasa doamnă Melania a fost cerută în căsătorie de către Donald Trump cu ajutorul unui inel cu diamant de 15 carate. Acesta a costat 2 milioane de dolari, iar eleganța lui este demnă de invidiat.

4. Un inel de logodnă unic

Cunoscuta actriță Halle Berry a primit de la logodnicul ei, Oliver Martinez, un inel din aur galben, cu smarald de patru carate, original din Columbia, încadrat de două diamante splendide.

inel logodna halle berry

Bijuteria a fost creată de parizianul Robert Mazlo și este unică datorită codurilor și simbolurilor inscripționate pe ea, a căror semnificații doar cei doi le știu.

5. Un inel de logodnă demn de un star

inel de logodna beyonce

Jay-Z a cerut-o de soție pe faimoasa cântăreață Beyoncé în anul 2008. Cu această ocazie, starul i-a oferit frumoasei sale viitoare soții un inel cu diamant de 18 carate cu tăietură emerald, un diamant solitar semnat de Lorraine Schwartz, estimat la 5 milioane de dolari.

6. Un inel de logodnă strălucitor

Este vorba de inelul pe care Carrie Underwood l-a primit de la jucătorul de hochei Mike Fisher, al cărui design a fost creat de către Jonathan Arndt.

inel de logodna carrie underwood

Bijuteria se face remarcată prin tăietura rotundă a diamantului, fiind înconjurat de pietre mai mici ce îi oferă o strălucire incredibilă. De asemenea, aceasta  este unică datorită nuanței sale deosebite de galben, o nuanță extrem de rară.

7. Un inel de logodnă la care nu te poți uita

Cory Hardrict a cerut-o de soție pe frumoasa Tia Mowry cu ajutorul unui inel de logodnă splendid. Bijuteria dispune de un diamant cu tăietură rotundă și montură de coroană, înconjurat de alte diamante la fel de sclipitoare.

inel de logodna tia mowry

Pentru că niciodată nu strică mai multă strălucire, inelul complementar cuprinde trei rânduri de diamante încrustate în platină, contribuind la crearea unei imagini spectaculoase, la care abia te poți uita.

8. Un inel de logodnă cu multă personalitate

Tăietura ovală de cinci carate, accentuată de forma unică a pietrei, face ca inelul de logodnă al actriței Salma Hayek să fie demn de covorul roșu.

inel de logodna salma hayek

Starul a acceptat cererea în căsătorie a lui Francois-Henri Pinault, urmând ca în 2009 să alăture frumoasei bijuterii o verighetă complementară, bătută cu diamante miniaturale.

9. Un inel de logodnă care a devenit un trend

Vorbim, desigur, de inelul de logodnă pe care Marilyn Monroe l-a primit de la Joe DiMaggio.

inel de logodna marilyn monroe

Încrustat cu 35 de diamante dispuse într-un mod unic, acesta este încă în trend și în zilele noastre datorită formei simple și elegante, demne de o viitoare mireasă puternică și rafinată.

10. Un inel extrem de feminin

Miliardarul James Packer a cerut-o de soție pe frumoasa divă Mariah Carey cu ajutorul unei bijuterii de 10 milioane de dolari.

inel de logodna mariah carey

Inelul de logodnă iese în evidență printr-un imens diamant de 35 de carate și este celebru și datorită faptului că, după despărțirea celor doi, cântăreața l-a vândut unui bijutier pentru puțin peste 2 milioane de dolari.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ