DESPRE ERING

DIN ANVERS, ORAŞUL DIAMANTELOR, DIRECT PE DEGETUL TĂU

Suntem producători de bijuterii, iar asta înseamnă că investim în tehnologii de ultimă generaţie ca să-ţi oferim cel mai bun produs posibil. Selecţia pietrelor o facem în Anvers, oraşul diamantelor. Garantăm pentru fiecare piatră care iese din magazinul nostru. Inelul pe care îl vrei, e al tău încă de la început, pentru că începem să lucrăm la el chiar sub ochii tăi. Desigur, pe site găseşti întreaga gamă de inele, din care poţi alege. Mai mult, poţi să pui şi tu suflet în inelul pe care îl vrei şi să contribui la design.

Nu facem bijuterii pentru vitrine, nu facem bijuterii pentru sertare, cutii şi cutiuţe.

Facem bijuterii pentru oameni, bijuterii care se poartă, aşa cum porţi în suflet primul "te iubesc!" pe care l-ai auzit de la persoana iubită. Bijuteriile noastre atrag admiraţie şi zâmbete. Bijuteriile noastre nu au greutate pe deget, ci au greutate în sufletul celei sau celui care le poartă. Bijuteriile noastre nu impresionează ego-ul, ele întăresc relaţiile şi suflă aur peste sentimente nobile.

SUNTEM BIJUTIERI PROFESIONIŞTI

BIJUTERII PRODUSE ÎN ATELIERELE PROPRII CU TEHNOLOGII DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Ştim că îţi doreşti un inel de calitate la un preţ accesibil. Avem o veste bună pentru tine, ai ajuns în locul potrivit. Pentru că suntem producători şi nu intermediari, îţi oferim un foarte bun raport calitate-preţ.

Dorim să ne poziţionăm produsele pe două paliere: cel al calităţii, unde nivelul este unul ridicat şi cel al preţurilor, cărora le garantăm competitivitatea şi atractivitatea pe piaţă. Echipa Ering este una tânără, profesionistă, cu o mare atenţie la detaliu şi la nevoile dumneavoastră.

Avem peste 12 ani de experienţă în domeniul bijuteriilor şi lucrăm cu metale şi pietre preţioase pe care le achizitionăm de la furnizori cu tradiţie. Mai mult, punem suflet în ceea ce facem şi ne respectăm întotdeauna promisiunile.

DE 12 ANI REALIZĂM INELE CU MODEL UNIC

IMAGINAŢIA NU ARE LIMITE ATUNCI CÂND VREI CU ADEVARAT UN INEL UNICAT

Noi îţi punem ideile în practică. Asta înseamnă că poţi să ne arăţi o schiţă, o idee, un gând despre cum ai vrea să arate inelul tău, iar noi te vom ajuta să devină realitate. Şi asta nu înseamnă un preţ mai mare.

Totul este simplu şi durează mai puţin de 21 zile. Dacă nu poţi ajunge la sediul nostru, poţi să ne trimiţi ideile tale pe mail iar noi iţi vom trimite o prezentare 3D a viitorului tău inel. Împreună putem alege piatra sau pietrele preţioase pe care ţi le doreşti. După ce toată partea de design personalizat este gata, urmează realizarea efectivă a inelului. Pentru acest proces utilizăm cele mai noi tehnologii şi ne folosim de toată priceperea noastră. Pietrele preţioase vor fi montate de maeştri bijutieri Ering, cu experienţă îndelungată în realizarea acestui proces. Rezultatul final se va vedea în privirea ta, atunci când îţi vezi pentru prima dată inelul unicat. Îţi garantăm asta.

DRUMUL UNUI DIAMANT

Forma pe care o capătă diamantul nu este altceva decât rezultatul final al procesului de tăiere şi de şlefuire a acestui tip de piatră prețioasă.

NUANȚELE UNUI DIAMANT

Cele mai multe diamante variază din punct de vedere cromatic de la transparent la gălbui deschis.
Un diamant perfect nu are deloc culoare.

CLARITATEA DIAMANTULUI

Toate diamantele naturale au uşoare urme ale istoriei lor, întrucât sunt realizate de natură.
Prin claritate se înţelege puritatea unui diamant.

CARATELE

Greutatea unui diamant este exprimată în carate. 1 carat = 0,2 grame.

FORMA DIAMANTULUI

Felul în care este tăiat un diamant este esenţial pentru frumuseţea lui. Când vorbim despre felul în care este tăiat un diamant, ne referim la proporţii, şlefuire şi simetrie.

TIPURI DE MONTURĂ

Bar Setting
4 Prongs
6 Prongs
Bezel
Illusion
Tension
V Shape

OFERIM GARANŢIE PENTRU BIJUTERII

Fiecare bijuterie este însoţită de un certificat de calitate şi garanţie. Garantăm pentru fiecare bijuterie care iese din atelierul nostru şi respectăm toate normele şi dispoziţiile legale.

În certificatul de garanţie veţi regăsi următoarele detalii:
• datele de identificare şi contact ale societăţii noastre
• numele şi caracteristicile principale ale produsului (tipul, puritatea şi gramajul aurului; tipul şi greutatea pietrelor preţioase)
• data achiziţionării
• informaţii despre garanţie

Perioada de garanţie este de 5 ani de la data cumpărării şi acoperă eventualele defecte de fabricaţie demonstrabile prin expertiză.
Garanția nu acoperă deformările cauzate accidental sau pe cele rezultate dintr-o întrebuințare greșită. Produsele lovite, zgâriate, expuse la substanțe chimice sau la șocuri termice nu sunt acoperite de garanție.
Orice intervenție asupra bijuteriei (redimensionare, gravare, reparație, etc) care nu este realizată de ERING duce la pierderea garanției.
Anumite caracteristici ale produselor sunt considerate normale și nu pot fi asimilate unor defecte:
- tonurile de culoare, incluziunile interne, dimensiunile ușor asimetrice sau alte imperfecțiuni ale pietrelor prețioase
- nereguli sau variații ușoare rezultate în urma procesului de manufacturare
În perioada de garanție beneficiați, o dată pe an, de servicii gratuite de întreținere și curățare profesională a bijuteriilor cu diamante.
Produsele achiziționate la distanță și care nu au fost purtate/ utilizate pot fi returnate în termen de 30 de zile de la achiziționare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv (cu excepția verighetelor, a produselor personalizate și a celor care nu se pot redimensiona).
Pentru returnarea produselor gravate sau redimensionate la solicitarea clientului se percepe o taxa de 100 lei.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (FĂRĂ URME DE UTILIZARE, în ambalajul original și cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit).
Produsele se pot returna, cu respectarea condițiilor de mai sus, numai după completarea următorului formular: FORMULAR DE RETUR
Produsele pot fi schimbate in termen de 3 luni de la data achiziționării (cu excepția verighetelor, a produselor personalizate și a celor care nu se pot redimensiona).
Taxele sau costurile speciale (ex: taxa de urgență, costul cu eliminarea gravurii) nu vor fi restituite. De asemenea, costurile cu transportul pentru produsele returnate sau pentru cele trimise la redimensionare cad in sarcina cumpărătorului.

Sfaturi pentru întreţinere:
• scoateţi bijuteriile înainte de baie, la piscine sau când folosiţi substanţe de curăţare
• îndepărtaţi bijuteriile înainte de a folosi cremă sau machiaj şi puneţi-le la loc după aceea
• scoateţi bijuteriile atunci când efectuati activităţi grele sau dacă practicaţi sporturi de contact
• depozitaţi bijuteriile separate în cutiuţe sau săculeţi speciali
Pentru o curăţare profesională sau pentru orice sfat privind întreţinerea vă rugăm să ne contactaţi.

CERTIFICAT DE ÎNREGISTARE
AUTORIZAŢIE ANPC PENTRU EFECTUAREA DE OPERAŢIUNI CU METALE PREŢIOASE ŞI PIETRE PREŢIOASE
FABRICAT ÎN ROMÂNIA, 5 ANI GARANȚIE, REDIMENSIONARE GRATUITĂ, TRANSPORT GRATUIT, RETUR GRATUIT, PLĂȚI SIGURE
Acest website foloseşte cookie-uri pentru îmbunătăţirea experienţei dumneavoastră.
Citește politica de confidențialitate