Despre noi

Nu facem bijuterii pentru vitrine, nu facem bijuterii pentru sertare, cutii si cutiute.

Facem bijuterii pentru oameni, bijuterii care se poarta, asa cum porti in suflet primul "te iubesc" pe care l-ai auzit de la persoana iubita. Bijuteriile noastre atrag admiratie si zambete, nu invidie. Bijuteriile noastre nu au greutate pe deget, au greutate in sufletul celei sau celui care le poarta. Bijuteriile noastre nu impresioneaza ego-ul, ele intaresc relatiile si sufla aur peste sentimente nobile.

Suntem producatori de bijuterii, iar asta inseamna ca investim in tehnologii de ultima generatie ca sa-ti oferim cel mai bun produs posibil. Selectia pietrelor o facem in Anvers, orasul diamantelor. Garantam pentru fiecare piatra care iese pe usa magazinului nostru. Inelul pe care il vrei, e al tau inca de la inceput, pentru ca incepem sa lucram la el chiar sub ochii tai. Desigur, pe site gasesti intreaga gama de inele, din care poti alege. Mai mult, poti sa pui si tu suflet in inelul pe care il vrei si sa contribui la design.
 • 10000+

  inele create

 • 100%

  cupluri fericite

 • 100000+

  vizitatori lunar

Ce ne recomanda

 • Oferim garantie pentru bijuterii

  Fiecare bijuterie este insotita de un certificat de calitate si garantie. Acesta contine urmatoarele informatii: - datele de identificare si contact ale societatii noastre - denumirea si codul produsului achizitionat - caracteristicile principale ale produsului: tipul, puritatea si gramajul metalului (ex: aur alb 585/ 14k, 1.80gr) + tipul si greutatea pietrei/ pietrelor pretioase sau semipretioase (ex: diamant natural, 0.10ct) - data achizitionarii produsului - informatii despre garantie Perioada de garantie este de 24 luni de la data cumpararii si acopera eventualele defecte de fabricatie demonstrabile prin expertiza. In perioada de garantie beneficiati, o data pe an, de servicii gratuite de intretinere si curatare profesionala a bijuteriilor cu diamante. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la achizitionare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Taxele de expeditie si de retur cad in sarcina cumparatorului si nu vor fi restituite. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Prdusele se pot returna NUMAI dupa notificare scrisa pe adresa de email office@ering.ro. Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate.

 • Realizam inele cu model unic

  Imaginatia nu are limite atunci cand vrei cu adevarat un inel unicat. Noi iti punem ideile in practica. Asta inseamna ca poti sa ne arati o schita, o idee, un gand despre cum ai vrea sa arate inelul tau, iar noi te vom ajuta sa devina realitate. Si asta nu inseamna un pret mai mare. Totul este simplu si dureaza mai putin de 21 zile. Daca nu poti ajunge la sediul nostru, poti sa ne trimiti ideile tale pe mail si putem sa-ti trimitem o prezentare 3D a viitorului tau inel. Impreuna putem alege piatra sau pietrele pretioase pe care ti le doresti. Dupa ce toata partea de design personalizat este gata, urmeaza realizarea efectiva a inelului. Pentru acest proces folosim tehnologie de ultima generatie. Pietrele pretioase vor fi montate de maestri bijutieri Ering, cu experienta indelungata in realizarea acestui proces. Rezultatul final se va vedea in privirea ta, atunci cand iti vezi pentru prima daca inelul unicat. Iti garantam asta.