Design personalizat inele

Multi oameni cred ca realizarea unei bijuterii personalizate este foarte scumpa si necesita o lunga perioada de timp, insa lucrurile nu stau deloc asa. In cele mai multe cazuri, echipa E-RING va poate ajuta in transpunerea in realitate a ideilor dumneavoastra, de la alegerea pietrei, crearea design-ului si pana la produsul finit in mai putin de 21 zile la cel mai bun raport calitate - pret.

Intregul proces este foarte simplu si va permite sa aveti controlul deplin in toate etapele sale astfel incat rezultatul final sa fie la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

design1in Totul incepe prin a ne prezenta ideea dumneavoastra – poate fi o schita, o imagine sau o simpla descriere a inelului de logodna perfect.

Urmeaza alegerea pietrelor (diamante sau alte pietre pretioase) si a materialului dorit (aur alb sau galben, 14k sau 18k).

Veti beneficia in tot acest timp de suportul si consilierea noastra pentru a va face alegerea cat mai usoara si placuta. In aceasta etapa va vom comunica o cotatie preliminara de pret pentru a ne asigura ca ne incadram in bugetul disponibil.

design2in Daca sunteti gata sa mergem mai departe, vom incepe realizarea proiectului dumneavoastra in format 3D folosind cele mai noi programe dedicate realizarii bijuteriilor.


Rezultatul va fi o prezentare in format foto sau video de cea mai buna calitate in baza careia sa puteti lua o decizie finala. Numarul modificarilor sau al  variantelor realizate este nelimitat.

Dupa validarea design-ului va vom confirma si pretul final al produsului.


design3in

In ultima etapa urmeaza realizarea efectiva a bijuteriei – imprimarea modelului in ceara (folosim cea mai moderna tehnologie de imprimare 3D cu cea mai mare rezolutie disponibila in acest moment), turnarea in aur, finisarea bijuteriei si montarea pietrelor de catre cei mai experimentati bijutieri.

Misiunea noastra este de a va oferi servicii de design personalizat in care sa fiti implicat in fiecare etapa si sa va punem, in final, la dispozitie o bijuterie de o frumusete si calitate extraordinare, pe care o veti pretui intotdeauna.

 

Daca doresti un produs personalizat completeaza formularul urmator sau scrie-ne la adresa office @ ering . ro