Cum cumpar online de pe e-ring.ro

Produsele aflate in stoc vor fi rezervate sau se va demara procesul de fabricatie pentru cele disponibile la comanda numai dupa inregistrarea unei comenzi ferme. Prin comanda ferma se intelege o comanda inregistrata folosind cosul de cumparaturi de pe site. Orice comunicare directa, telefonica sau pe email nu tine loc de comanda ferma.
 • Anularea unei comenzi

  Anularea unei comenzi ferme se face numai prin notificare scrisa pe adresa office@e-ring.ro si trebuie sa contina toate datele personale furnizate la inregistrarea comenzii ferme. De asemenea, o comanda ferma se considera anulata daca produsul nu a putut fi receptionat din vina cumparatorului in cel mult 30 zile de la inregistrare si nu s-a convenit de comun acord un alt termen de livrare.

 • Livrarea produselor

  Livrarea produselor se face respectand termenele specificate la disponibilitatea produselor. Pentru livrarile prin curierat, la termenul afisat se adauga timpul de expeditie (24 ore). Livrarea se poate face in afara acestor termene, daca este convenita de comun acord de cele doua parti.

 • Taxele de livrare

  Taxele de livrare prin curierat cad in sarcina cumparatorului. www.e-ring.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor survenite din vina exclusiva a firmei de curierat.

 • Modalitati de plata

  Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele: - numerar la sediul nostru - ramburs la livrarea prin curier - in avans, prin virament bancar