Alaturi de tine

Stim ca iti doresti un inel de calitate la un pret accesibil. Avem o veste buna pentru tine, ai ajuns in locul potrivit.

Pentru ca suntem producatori si nu intermediari, iti oferim un foarte bun raport calitate/pret.

Dorim sa ne pozitionam produsele pe doua paliere: cel al calitatii, unde nivelul este unul ridicat si cel al preturilor, carora le garantam competivitatea si atractivitatea pe piata.

Echipa Ering este una tanara, profesionista, cu o mare atentie la detaliu si la nevoile dumneavoastra. Alte garantii pe care echipa Ering le ofera sunt cei 12 ani de experienta in domeniul bijuteriilor, obiectele produse in atelierele proprii si materia prima (aur si pietre pretioase - diamante, safire, smaralde, rubine) ce este importata de la furnizori cu traditie. De asemenea, va oferim servicii de suport si de consultanta in alegerea materialului si a modelului bijuteriei.

Atelierele Ering garanteaza calitatea serviciilor si a produselor oferite de catre noi. Pentru ca dorim sa ne indreptam toata experienta si profesionalismul catre obiectele puse la vanzare, Ering ofera atat garantie timp de doi ani cat si consultanta post garantie pentru toate produsele pe care le are in portofoliu. In ceea ce priveste serviciile oferite de catre specialistii nostri, va facem cunoscut faptul ca ne ocupam de: tintuire la cel mai inalt nivel, redimensionare, curatare profesionala si rodinare pentru aur alb a bijuteriilor.