Cercei

Cercei


Unele dintre cele mai purtate tipuri de bijuterii la majoritatea femeilor sunt cerceii. O femeie nu va purta oricand orice fel de bijuterie. De exemplu, un colier va fi asortat in special la o tinuta eleganta si nu va fi purtat in fiecare zi. In schimb, o pereche de cercei va fi tot timpul prezenta, indiferent de momentul zilei, de context sau de stilul vestimentar adoptat. O femeie poate purta cercei chiar si cand este imbracata sport. Bineinteles, perechea de cercei va fi aleasa si asortata in functie de tinuta.

Un barbat nu va da niciodata gres daca ofera o pereche de cercei unei femei. Daca alte tipuri de bijuterii pot fi considerate mai pretentioase si astfel vor fi purtate doar la anumite ocazii, cerceii vor fi purtati oricand, pe tot parcursul zilei.
Este important insa ca barbatul sa cunoasca stilul femeii careia vrea sa ii faca un cadou. Daca o femeie prefera in special stilul elegant, atunci si cerceii pot fi mai lungi si impodobiti cu pietre pretioase. In schimb, daca ea se simte bine mai degraba imbracata casual sau sport, cerceii pot fi cu surub sau mai simpli, astfel incat sa se potriveasca fara probleme unei tinute de zi.
Un cadou complet pentru ea ar putea fi reprezentat de un set format din cercei si o alta bijuterie, cum ar fi un inel, un colier sau o bratara. In magazinul nostru online poti alege o pereche de cercei care sa se potriveasca inelului pe care vrei sa-l oferi. Designul va fi asemanator cu cel al inelului, iar piatra pretioasa va fi de acelasi tip. Daca inelul are un rubin, si cerceii vor fi realizati cu rubin. De asemenea, daca inelul are un diamant, atunci si cerceii vor avea diamante cu aceeasi forma si taietura.
Poti comanda cercei realizati din aur alb, insa la cerere, perechea poate fi realizata si din aur galben sau aur roz. In functie de preferintele tale si de gusturile ei, iti vom crea cadoul perfect pe care sa il oferi mai departe. Fa-o sa se simta frumoasa si ofera-i o pereche de cercei pretiosi pe care sa ii poarte zi de zi sau la anumite ocazii.
Noi iti propunem diverse modele de cercei, cu preturi care se incadreaza oricarui buget. Vei gasi aici cercei cu diamante, cu ametiste, safire, rubine si smaralde. Poate exista o singura piatra principala la perechea de cercei sau o piatra pretioasa inconjurata de diamante de mici dimensiuni.
Perechea de cercei poate fi si personalizata in functie de preferintele clientului. Acesta poate veni cu o idee proprie sau cu un model pe care l-a vazut undeva si care i-a placut. De asemenea, poate fi creata o pereche de cercei in set cu inelul de logodna care va fi oferit.